Dulciuri expirate, cadou de la primărie pentru copii. Biscuiții vechi, însoțiți de o felicitare pe care scria: "Să fiți sănătoși!"

201
Dulciuri expirate, cadou de la primărie pentru copii. Biscuiții vechi, însoțiți de o felicitare pe care scria:

Articole recomandate

Oficiul pentru Protecția Consumatorului a declanșat, luni, o anchetă în orașul prahovean Urlați după ce copiii care au participat la festivitățile dedicate lor de 1 Iunie au primit în dar dulciuri cu termen de valabilitate expirat. Cadourile au fost împărțite de primăria din localitate.

 Ancheta a fost declanșată după ce mai mulți părinți s-au plâns că în punga primită de la Primărie de către copii cu ocazia zilei de 1 iunie au găsit pachete de biscuiți expirate încă din luna aprilie. Revoltați, oamenii au postat pe Facebook fotografii cu ambalajele dulciurilor cu termen de valabilitate depășit, dar și cu felicitarea care însoțea cadoul și pe care scria, printre altele, urarea "Să fiți sănătoși, copii" Inspectorii pentru protecția consumatorilor Prahova s-au autosesizat și au început verificările. Corneliu Buzu, inspector șef al OPC Prahova a declarat pentru "Adevărul" că în cursul zilei de luni, o echiă de inspectori se va deplasa la Urlați pentru a face verificări în acest caz. 


Din primele verificări se pare că distribuitorul de la care autoritățile din Urlați a cumpărat dulciurile destinate copiilor este o societate cu sediul în localitatea Boldești Scăieni. Potrivit unor surse apropiate de anchetă se pare că dintr-un lot de câtea sute de pachete de biscuiți, câteva zeci erau expirate din luna aprilie și din luna mai. 


La rândul său, Marian Măchițescu, primarul orașului Urlați a postat un mesaj pe contul său de facebook în care își cere scuze personal pentru incident. Totodată, edilul a ținut să precizeze că angajații primăriei care s-au ocupat de distribuirea cadourilor pentru copii au venit sepcial la serviciu în timpul lor liber și nu au reuști să verifice cele 8000 de pachete dăruite celor mici, scrie adevarul.ro




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 07 Iunie 2014
Stire din Diverse : Dulciuri raw vegan pentru copii
Pagina a fost generata in 1.6196 secunde