Dublă fericire de Crăciun la City Park: trimiți cadourile gratuit și câștigi diamante

194
  • Livrare gratuită în orice colț al țării cu DHL
  • Strălucește în noul an cu cerceii cu diamante din colecția Teilor
 

Constanța, 18 decembrie – Cea mai frumoasă lună din an vine la pachet, la propriu și la figurat, cu cele mai mari provocări: cadourile. De aceea, la City Park inspirația este la orice pas și, mai mult decât atât, până pe 30 decembrie spiridușii Moșului de la DHL livrează gratuit cadourile de Crăciun oriunde în țară. În plus, tot până la finalul lunii, Teilor oferă cadou o pereche de cercei cu diamante, pentru cumpărăturile făcute în mall.

Un An Nou cu strălucire

În goana după cumpărături și cadouri perfecte de Crăciun, Teilor le oferă vizitatorilor șansa de a câștiga o pereche de cercei cu diamante, cu ajutorul cărora o doamnă sau domnișoară să înceapă un nou an strălucitor. Astfel, până pe 31 decembrie, fiecare sesiune de shopping din City Park poate fi câștigătoare. Este suficient să fie cumulați minimum 500 de lei pe bonurile de cumpărături, ce trebuie, apoi, să fie înscrise în tombolă la Info Desk. Fiecare participant se poate înscrie de câte ori dorește, singura condiție ce trebuie îndeplinită este cea a pragului de 500 de lei.

Spiridușii Moșului de la DHL livrează gratuit în toată țara!

Decembrie înseamnă fericire, bucurie, dar și cadouri inedite pentru familie, prieteni și persoanele dragi din jurul nostru. Fie că sunt aproape sau la sute de kilometri depărtare, anul acesta distanța nu mai contează. Până pe 30 decembrie, spiridușii Moșului de la DHL livrează gratuit coletele în orice colț al României.

Pentru aceasta, vizitatorii mall-ului trebuie să facă shopping în valoare de minimum 150 de lei pe un singur bon fiscal, iar dacă îl prezintă la Info Desk în aceeași zi vor primi pe loc un voucher de transport. Ulterior nu trebuie decât să meargă cu acesta, precum și cu pachetul pe care îl doresc livrat, la standul DHL de la nivelul 0 al centrului comercial între orele 13:00 – 21:00. Toți cei care doresc să-și surprindă prietenii din țară pot trimite câte un astfel de colet pe zi.

 

Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul City Park Mall Constanța, dar și pe pagina de Facebook. 

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 18 Decembrie 2019
Stire din Social : Cartierul Faleză Nord, fără apă rece!
Pagina a fost generata in 0.7291 secunde