Drumul comunal 89 dintre Constanţa şi Poiana, modernizat

513
Drumul comunal 89 dintre Constanţa şi Poiana, modernizat - drumulcomunal-1600713332.jpg

Articole de la același autor

Drumul comunal 89, care asigură legătura între nodul rutier Poiana al autostrăzii A4 şi DN3C, va fi reabilitat şi transformat într-o arteră care să preia o parte din traficul aglomerat din zona industrială a municipiului Constanţa.

Echipele SC Confort Urban SRL au demarat, în cursul zilei de ieri, lucrările de asfaltare a carosabilului. Se toarnă deja primul strat de asfalt compus din binder. Ulterior, se va așterne stratul de uzură. Drumul comunal va beneficia de o infrastructură rutieră modernă, carosabilul va fi îmbrăcat în asfalt pe o lungime de 2200 de metri.

„Modernizarea DC 89 reprezintă un prim pas pentru decongestionarea traficului pe bulevardul Aurel Vlaicu și bulevardul I.C. Brătianu. Artera de circulație va facilita accesul autovehiculelor dinspre autostrada A4 spre DN 2A(bulevardul Tomis). Lucrările sunt corelate cu dezvoltările urbanistice din zona Constanța – Nord, fiind necesare noi amenajări pentru redistribuirea traficului rutier care să genereze creșterea fluenței și siguranței circulației rutiere”, precizează reprezentanţii Primăriei Constanţa.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.7071 secunde