DRAMA unei TINERE STUDENTE din CONSTANȚA, viitor medic / A PRIMIT UN DIAGNOSTIC CRUNT... Să o ajutăm să trăiască!

2729
6

Articole recomandate

Colegii unei tinere studente la Medicină, din Constanța, au publicat un anunț umanitar, după ce aceasta a foat diagnosticată cu o boală gravă.

"Ea este Diana Popescu, o tânără frumoasă, de 21 de ani, studentă la Medicină…anul 3. (Universitatea Ovidius Contanța). Totul este minunat până aici, mai bine spus totul a fost minunat până ieri…
Pentru că ieri, Diana a primit un diagnostic crunt. De ieri Diana a primit o provocare prin care orice om, oricât de puternic ar fi, nu poate trece singur. De ieri este diagnosticată cu: Osteosarcom de coapasă dr. cu determinări secundare pulmonare și mamare……Și astfel un suflet care se pregătea să se lupte cu suferința de pe poziția de medic va trebui să o privească în față de pe poziția de pacient….

Iar noi…noi trebuie și putem să-i fim alături…

Pentru început are nevoie de investigații mai amănunțite pe care le poate face la o clinică din Turcia, Anadolu.

Orice mic ajutor contează. Să-i fim alături Dianei.

Acesta este contul ei…..cu orice sumă, cât de mica, Diana poate fi mai aproape de posibilitatea de a face un tratament corespunzător. Nu uitați orice sumă și cu cât mai repede cu atât mai bine….

RAIFFEISEN BANK S.A.

CONT: RO08 RZBR 0000 0600 1900 4101 CURENT LEI Beneficiar Diana Popescu"

Comentează știrea

Hollywood
29 octombrie 2016
Păcat

Îmi pare rău că e bolnăvioară și aș ajuta-o dacă aș putea. Dar voi v-ați bătut joc de ea și i-ați făcut un deserviciu afișând aceste fotografii. Arată ca un curvet de mall. N-ați găsit unele unde să arate ca o fată normală? Mai bine ați fi lăsat anunțul fără poze. Păcat.

Cititor
29 octombrie 2016
CAS

Mama a primit diagnostic : "cancer" .... si sincer tot tratamentul a fost suportat de CAS . Nu inteleg dc tot timpul se apeleaza la spiritul civic ? Sincer sunt altii cu probleme super mari gen unde dorm la noapte si nu isi mai face nimeni probleme pentru ei. Toti arata cu degetul si nimanui nu ii pasa. Imi pare rau pentru acest caz ... dar sincer nu am intins niciodata mana. Am preferat sa indur, sa tac si sa fac tot posibilu sa am ceea ce imi trebuie. Oare ca eu nu am unde sa dorm conteza? Ca sunt un cetatean care plateste taxe si impozite catre primaria Constanta si nu am primit nimic in schimb. Sa mai zic?

Neica-nimeni
29 octombrie 2016
Cum va suportati?

Cele doua comentarii anterioare sunt un indicator clar, definit al prostiei, al ignorantei si al lipsei de cultura de care sufera neamul nostru cel romanesc ! Stiti ce inseamna acest diagnostic ? Nu , cu siguranta ! Dar comentati ! Ca si cum sunteti indreptatiti sa o faceti ! Sper ca in urma acestei acute involutii sa ajungem in postura in care prostia va durea ! Imi doresc sincer asta ! Libertatea este asociata cu dreptul de a spune , de a face , de a scrie ce gandesti . Dar atunci cand nu poti gandi cursiv , cand nu ai capacitatea de analiza dobandita in urma unui proces educational , de ce ai drepturi ? Ca sa emiti idiotenii ? Ca sa creezi curente de opinie printre imbecili ? Cred ca trebuie sa facem ceva ! Sa oprim ridicarea prostiei la rangul de status al acestei natii ! Cat despre subiectul articolului , sper sincer ca Dumnezeu sa o ajute !

Cititor
30 octombrie 2016
Cum ne suportam ?

O sa iti raspund 1 singura data atat! Nu ai treaba cu subiectul. Aici nu e vorba ca daca eu donez 100 euro o sa faca vre-o diferenta. Daca fata asta are nevoie asa de mare de bani, intrebarea este cum a ajuns ea la cuget liber? Frate ... mai sunt cel putin 100mii de oameni in judet care au nevoie de ajutor. De aia nu iti pasa? Vezi ma acum cine e prost si cine e arogant?

Răspuns la: Cum va suportati?
Adăugat de : Neica-nimeni, 29 octombrie 2016
Cele doua comentarii anterioare sunt un indicator clar, definit al prostiei, al ignorantei si al lipsei de cultura de care sufera neamul nostru cel...
Neica-nimeni
30 octombrie 2016
Bineinteles ca tu

Mai, Cititor , daca dispui de o statistica atat de elaborata in care 100 de mii de constanteni sufera de aceasta boala , ar trebui sa ne-o pui si noua la dispozitie ! Esti un idiot ca si ceilalti doi comentaci !

Neica-nimeni
30 octombrie 2016
Sigur , tu

Iar la intrebarea ta , Cititorule , o sa iti raspund presupunand . Daca ai avea un copil bolnav de o maladie ( boala , ca sa intelegi...) care ucide 99 dintr-o suta , este important cum ceri ajutorul ? Sigur nu realizezi cat de imbecil(a) esti ! Pacat de natie ! Sunteti rezultatul Becalizarii controlate a Romaniei ! Un colpil are nevoie de ajutor ! Ajutati-l ! Nu va comportati ca niste prosti !

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9172 secunde