Două utilaje de la Mureș și Crișuri, aduse pentru a aduna algele de pe plajă. 24 de camioane acționează, noapte de noapte

295
Două utilaje de la Mureș și Crișuri, aduse pentru a aduna algele de pe plajă. 24 de camioane acționează, noapte de noapte - 25da20e838ec49ce8bafe3357c3b287f-1596465414.jpg

Articole de la același autor



Două utilaje noi vor intra în funcțiune la noapte, pe plajele de litoral. În total, 24 utilaje acționează pe malul mării pentru colectarea algelor.


Astfel, din dispoziția directorului general Administrației Naționale .Apele Române, Ervin Molnar, au fost aduse alte două utilaje de la Administrația Bazinală de Apă Mureș, respectiv Crișuri, care suplimentează numărul celor existente la această oră și vin în sprijinul colegilor de la ABADL în vederea colectării algelor. Acestea se alătură celor două utilaje aduse de la Someș-Tisa (care vor sta timp de o lună), precum și celor utilizate de ABADL în număr de 20. Numărul de oameni care manevrează aceste utilaje sunt în număr de 34. 


Administrația Bazinală de Apă Dobrogea-Litoral desfășoară, doar pe timpul nopții, activități de îndepărtare a algelor de pe zonele necontractate și de pe linia țărmului. 


De la începutul lunii februarie și până în prezent, de la Năvodari până la Vama Veche, au fost colectate 8000 de tone de alge de pe toată lungimea litoralului românesc. Doar în luna iulie, au fost colectate 6000 de tone, reprezentând 75% din cantitatea totală colectată de la începutul anului. Doar în ultimele 10 zile, au fost colectate 2000 de tone. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7327 secunde