Mai multe ştiri online:

Două parcări noi, în cartierul Inel II

Ştire online publicată Vineri, 29 Martie 2019. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Zilnic, sute de copii sunt aduși de părinți cu mașina la Grădinița nr. 47 „Lumea poveștilor” și la Școala nr. 39 „Nicolae Tonitza” din cartierul Inel II, clădiri situate lipite una de cealaltă. Mereu în zonă erau probleme din cauză că părinții nu aveau unde să-și parcheze mașinile pentru cele câteva minute cât le lua să-i ducă pe micuți până în grădiniță sau în curtea școlii.

La insistențele locatarilor și ale conducerii celor două unități de învățământ, Primăria Constanța a amenajat în zonă o nouă parcare. Aceasta a fost realizată chiar în spatele grădiniței, în locul garajelor.

„Au fost demolate garajele și acum se derulează lucrările de infrastructură. În scurt timp, urmează să fie turnat covorul asfaltic, iar parcarea să fie dată în folosință”, explică reprezentanții Primăriei Constanța.

Totodată, zilele trecute, a fost turnat covorul asfaltic în parcarea de pe strada Prieteniei și au fost marcate locurile de parcare. Noile locuri sunt destinate riveranilor care își parcau până acum autoturismele pe trotuare.

„Facem apel din nou către locuitorii orașului să nu își parcheze mașinile în zonele în care se lucrează, pentru a nu îngreuna intervenția utilajelor!”, mai spun cei de la Primăria Constanța.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8247 secunde