O campanie marca Jiva Hair Boutique

Donează-ți părul, pentru a ajuta un bolnav de cancer!

1547
2

Articole de la același autor

Perucile sunt întrebuințate pentru multe scopuri, pentru a ne schimba look-ul sau pentru a masca anumite defecte. Cu toate acestea, există o categorie de peruci, cele medicale, care sunt folosite de nevoie, pentru a asigura confortul fizic și psihic al persoanelor ce se confruntă cu una dintre cele mai crunte boli: cancerul. 


Din păcate, perucile medicale nu sunt decontate, așa că bolnavii sunt nevoiți să scoată din buzunare câteva sute de lei pentru a achiziționa o astfel de perucă. Drept urmare, echipa Jiva Hair Boutique a lansat o provocare pentru constănțence și pentru constănțeni, de ce nu, care constă în a-și dona părul cu scopul de a fi confecționate peruci pentru persoanele bolnave de cancer, care poate nu își permit să cumpere un astfel de accesoriu. 


"Perucile sunt încadrate în trei categorii: de petrecere, atunci când vrei să fii un personaj anume și porți peruca la distracție, revelion sau o petrecere tematică; fashion, peruci foarte moderne, cu coafuri deosebite, care oferă femeilor un aspect îngrijit, sofisticat și rapid. Această categorie este o investiție în frumusețe; medicale, acele peruci lucrate foarte atent, în tehnica implantului, care se încadrează în categoria de peruci medicale/proteze. Acestea sunt ușoare, aerisite, ideale pentru a fi purtate mai mult de 10 ore pe zi", explică echipa Jiva Boutique. 


Potrivit membrilor echipei Jiva Boutique, prima și a doua categorie sunt ușor de înțeles, însă a treia categorie nu este înțeleasă nici măcar de Ministerul Sănătății, iar acest lucru creează un disconfort pentru pacienți, deoarece ei trebuie să susțină financiar o astfel de achiziție, atât de necesară pentru confortul psihic și fizic. 


"De curând, în România, au început diverse asociații să colecteze păr pentru a produce peruci copiilor și femeilor ce fac chimioterapie. Este un lucru extraordinar și este un pas înainte în obținerea unor avantaje pe plan medical. Oricine își dorește să își doneze părul îl poate aduce la Jiva Hair Boutique, centru de consiliere în alternative de păr-peruci, extensii, meșe de păr, pe strada Nicolae Iorga, numărul 39, Constanța.


Părul trebuie să aibă minim 15 cm și să nu fie deteriorat. Ai curaj?", transmite echipa Jiva Hair Boutique. 


Comentează știrea

Ion
10 martie 2017
Discutie

Daca tot vreti sa faceti un GEST pentru femeile bolnave de cancer, normal ar fi sa dati perucile GRATIS, nu sa le vindeti. Eu imi donez parul si voi luati 300 roni pe el. Adica faceti bani de pe urma bolnavelor...

Sile
10 martie 2017
diva

Titlul normal ar suna cam asa: Donează-ți părul, pentru a ajuta Diva sa mai faca un ban

Pagina a fost generata in 0.6452 secunde