"Și Eu donez!"

Donatorii de sânge primesc bilete cu reducere sau o zi gratuită de distracție la Neversea

414
Donatorii de sânge primesc bilete cu reducere sau o zi gratuită de distracție la Neversea - neversea1-1557425353.jpg

Articole de la același autor

Petrecăreții care vor să facă o faptă bună, dar să se și distreze la festivalurile verii, Neversea și Untold, sunt așteptați să doneze sânge și să-și ia biletul gratuit de intrare pentru una din seri. 


Organizatorii Untold și Neversea lansează cea de-a cincea ediție a campaniei de donare de sânge, care a mobilizat mii de oameni din România. 
În acest an, campania începe mai devreme și se desfășoară în perioada 13 mai - 29 iunie, în toate centrele de transfuzii din țară. Totodată, caravana mobilă va fi prezentă în nouă orașe din România. Toți cei care donează sânge la caravanele mobile vor primi un bilet gratuit la o zi la Untold sau Neversea. De altfel, ca și în anii precedenți, anul acesta festivalierii vor putea dona atât la centrele fixe, cât și la caravanele mobile. La Constanța, caravana mobilă va ajunge pe 29 și 30 iunie, în Piața Ovidiu. De asemenea, cei care donează sânge la centrele de transfuzii din întreaga țară și intră în rețeaua "Și Eu donez!" vor primi reducere la abonamente pentru festivalurile Untold și Neversea. 


Festivalierii care donează la unul dintre centrele de transfuzii din țară trebuie să acceseze, în funcție de festivalul la care vor să ajungă, site-ul untold.com sau neversea.com, secțiunea Blood Network, unde vor completa formularul solicitat și vor atașa o poză cu adeverința de donator. Apoi, vor primi pe adresa de mail un cod cu care vor putea achiziționa abonamentele cu reducere. 


"Campania Blood Network se dezvoltă de la an la an. În 2019, am adăugat încă trei orașe în care va ajunge caravana de donare de sânge, Târgu Mureș, Sibiu și Oradea. În acest fel, pe lângă centrele de transfuzii din toată țara, tinerii pot dona la caravana mobilă care, în acest an, poate fi găsită în nouă orașe din România. Ne dorim să creștem numărul de donatori de sânge, mai ales că spitalele din România au o nevoie constantă de sânge", precizează Edy Chereji, director de comunicare Untold și Neversea. 


Până în prezent, peste 6.000 de membri s-au înscris în rețeaua donatorilor benevoli de sânge de pe platforma "Și eu Donez!". 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 13 Aprilie 2019
Stire din Social : Se caută donatori de sânge la Mangalia
Pagina a fost generata in 0.4368 secunde