Donații de măști faciale de protecţie și teste rapide anti-Covid pentru Constanța

317
Donații de măști faciale de protecţie și teste rapide anti-Covid pentru Constanța - donatiidemasti-1607004003.jpg

Articole de la același autor

Primăria orașului Kaohsiung, cel mai mare oraș-port din Taiwan și totodată cel mai important oraș din zona de sud, cu industrie dezvoltată și populație de cca 2,7 milioane locuitori, donează primăriei orașului Constanța 200.000 de măști faciale de protecţie de unică folosinţă pentru protejarea cetățenilor municipiului Constanța în perioada pandemiei noului coronavirus. Acestea vor ajunge în perioada imediat următoare în municipiul Constanța.


Donația a fost facilitată de Biroul de reprezentare economică și culturală Taipei din Bratislava, reprezentat de David Nan-Yang Lee, și Asociația ROTA pentru promovarea schimburilor economice și culturale cu Taiwan, reprezentată de Constantin Damov, președinte, și Cristina Neacșu, secretar al asociaţiei. 


Totodată, Asociația pentru promovarea schimburilor economice și culturale cu Taiwan „ROTA” va sponsoriza municipiul Constanța transferând în proprietatea beneficiarului, într-o primă etapă, 1.700 seturi de teste rapide COVIDual Covid-19 IgM/IgG, model NCOV-019-MM060300-25LS, fabricate de compania Eternal Materials Co., Ltd. din Kaohsiung, în vederea susținerii activităților de combatere a efectelor pandemiei de coronavirus Covid-19 desfășurate de Primăria municipiului Constanța. Valoarea totală a testelor este de 10.626,00 EUR. Ulterior, Asociația ROTA va mai transmite cu titlu gratuit Primăriei municipiului Constanța, prin intermediul partenerilor din Kaohsiung, alte 2.300 de teste rapide de aceeași natură, fabricate de aceeași companie, din totalul de 4.000 de teste rapide destinate sprijinului acordat Primăriei municipiului Constanța. 
Testele rapide donate Primăriei municipiului Constanța sunt certificate pentru piata Comunității Europene și sunt însoțite de toate documentele necesare (certificatul de autorizare pentru piața UE, declarația de conformitate din partea producătorului, specificații tehnice etc.).


„Primăria municipiului Constanța va crea lanțul logistic pentru ca toate donațiile în curs de a fi primite și recepționate (200.000 de măști de protecție și 4.000 de teste rapide anti-Covid) să ajungă urgent la beneficiari; se are în vedere crearea unui mecanism de distribuție care să faciliteze transferul acestor materiale prioritar către categoriile de populație cele mai defavorizate și instituțiile publice implicate activ în lupta cu limitarea răspândirii virusului”, explică reprezentanţii Primăriei Constanţa. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9924 secunde