Donații de carte la VIVO! Constanța

281
Donații de carte la VIVO! Constanța - 00113446large-1535885485.jpg

Articole de la același autor

Doar o săptămână a mai rămas până la începerea anului școlar, așa că VIVO! Constanța vă invită să fiți generoși! Așa că, mergeți în perioada 3 - 9 septembrie la VIVO! Constanța, alături de copilul dumneavoastră și participați la campania "Donează o carte, educă un copil!". Astfel, veți avea ocazia să vă învățați micuțul că, a fi generos cu cei mai puțin norocoși este un gest nobil, iar sentimentul de mulțumire va fi imens la gândul că o carte care nu vă mai folosește, va bucura un copil fără posibilități. 


Contribuiți astfel la o educație frumoasă a micuțului dumneavoastră și în același timp, participați la educația copiilor, pentru care achiziționarea unei cărți este doar un vis. "Cărțile tale pot face un copil fericit! Vino cu orice carte de care nu mai ai nevoie și poți sprijini educația copiilor fără posibilități. Te așteptăm în perioada 3 - 9 septembrie, între orele 17.00 – 20.00, în zona special amenajată de lângă Drogheria Auchan/ Magazinul Orange să faci o faptă bună", au declarat organizatorii.


Evenimentul este organizat de VIVO! Constanța, în parteneriat cu Biblioteca Județeană "Ioan N. Roman". Cărțile donate vor fi atent selecționate și trimise către bibliotecile din județ și centrele de plasament. 


VIVO! Constanța dă startul pregătirilor pentru noul an școlar, iar până la data de 16 septembrie, în centrul comercial se desfășoară și campania "Back to school", ocazia perfectă pentru a pregăti ghiozdanul copilului dumneavoastră. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 23 Martie 2018
Stire din Social : VIVO! Constanța deschide PANDORA
Vineri, 16 Februarie 2018
Stire din Social : Love Days, la VIVO! Constanța
Pagina a fost generata in 1.8313 secunde