Donație pentru copiii de la Complexul de Servicii Comunitare „Cristina“

311
Donație pentru copiii de la Complexul de Servicii Comunitare „Cristina“ - f8189c2e9e4542fbae90f93812b679dd-1625488130.jpg
Astăzi, Asociația Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie-Izvorâtorul de Mirׅ“-Sucursala Constanța, a avut bucuria de a se afla printre copiii cu dizabilități îngrijiți în Complexul de Servicii Comunitare „Cristina“, aflat în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța.

Voluntarii au donat complexului mobilier pentru sala de mese, mai exact scaune din lemn confortabile care îi vor ajuta pe copii să aibă o poziție cât mai bună în timpul mesei. Vizita a avut loc urmare unui parteneriat încheiat, la începutul acestui an, cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța.

„Ne bucurăm foarte mult să avem alături noi prieteni precum sunt reprezentanții Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități, sucursala Constanța. Acțiunea de astăzi marchează începutul unei colaborări frumoase și mulțumim pe această cale voluntarilor. De această donație se vor bucura 17 copii cu vârste cuprinse între 12 și 19 ani cu dizabilități grave – cu deficiențe neuropsihice și motorii - și alte afecțiuni asociate“, a declarat purtătorul de cuvânt al DGASPC Constanța, Oana Manoilă.

Complexul de Servicii Comunitare „Cristina“, înființat în urmă cu 17 ani, este „acasă“ pentru copii care au nevoie în permanență de îngrijiri speciale. Sunt inclusiv copii cărora medicii le-au dat puține șanse de recuperare dar care, astăzi, merg, zâmbesc, sunt veseli și comunică așa cum pot cu cei din jur.

În viitorul apropiat, Asociația Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie-Izvorâtorul de Mirׅ“- Sucursala Constanța, va vizita din nou Complexul de Servicii Comunitare „ׅCristina“, urmând ca cei mici să primească din partea militarilor hăinuțe și jucării adaptate nevoilor lor de recuperare.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6603 secunde