Donație la Spitalul Județean Constanța. Șapte injectomate achiziționate pentru secțiile ATI și de Pediatrie

189
Donație la Spitalul Județean Constanța. Șapte injectomate achiziționate pentru secțiile ATI și de Pediatrie - donatie-1597991845.jpg

Articole de la același autor

Spitalul Clinic Județean de Urgență "Sfântul Apostol Andrei" din Constanța va primi șapte injectomate. Acestea vor merge în secțiile ATI și Pediatrie.


Aparatura a fost donată de Organizația Salvați Copiii, la solicitarea unității medicale. ,,Conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență « Sf. Apostol Andrei » Constanța împreună cu reprezentanții Secției Clinice Pediatrie vă mulțumesc pentru ajutorul necondiționat și atât de important pe care ni l-ați oferit. Aparatura achiziționată de dumneavoastră este mai mult decât indispensabilă, în momentul de față injectomatele fiind esențiale pentru administrarea tratamentului intravenos micuților noștri pacienți. Totodată, dorim să vă aducem la cunoștință faptul că pentru copilașii din Dobrogea nu există un Spital de Pediatrie. De aceea, toate cazurile grave și nu numai, din Constanța și Tulcea, sunt internate în Secția de Pediatrie a Spitalului Clinic Județean de Urgență « Sf. Apostol Andrei » Constanța. Astfel, prin această donație, contribuiți la însănătoșirea grabnică a miilor de copilași care ne trec anual pragul. Vă mulțumim!", a declarat dr. Cătălin Nicolae Grasa, manager Spitalul Clinic Județean de Urgență ,,Sfântul Apostol Andrei" Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1054 secunde