Doliu în lumea cinematografiei. S-a stins din viață o celebritate a filmului

212
Doliu în lumea cinematografiei. S-a stins din viață o celebritate a filmului - candela14831012301484745570-1545986095.jpg

Articole recomandate

Actorul Frank Adonis, cunoscut din filmele "Goodfellas" și "Raging Bull", a murit la vârsta de 83 de ani

Actorul Frank Adonis, a cărui carieră include roluri în filmele "Băieți buni/ Goodfellas" și "Taurul furios/ Raging Bull", a murit la vârsta de 83 de ani, potrivit Variety.

Soția sa, Denise, a declarat pentru TMZ că Adonis se afla în Las Vegas când a murit, decesul fiind cauzat de probleme ale rinichilor.

Cunoscut mai bine pentru că l-a interpretat pe Antony Stabile în filmul lui Martin Scorsese din 1990 - "Băieți buni", el a mai apărut și în "Taurul furios" și "Casino" din 1995, regizate de același cineast.

De-a lungul carierei sale, Adonis a jucat în 40 de filme, majoritatea rolurilor fiind de gangster, inclusiv în filme precum "Find Me Guilty", "Mafioso: The Father, The Son", "Mob Queen", și în episoade din serialele "Law & Order", "The Equalizer" și "The Sopranos". El a mai avut apariții în lungmetrajele "Ace Ventura: Pet Detective", "True Romance" și "Wall Street".

Uneori creditat cu numele de naștere, Frank Scioscia, el a mai jucat în "Spike of Bensonhurst", "Eyes of Laura Mars" și "Bad Lieutenant".

Adonis a regizat "One Deadley Road" (1998) și a scris scenariul al "The Woods Have Eyes" (2007).

"Îi vom simți lipsa. A fost un tată minunat și un soț extrordinar. Și-a ajutat prietenii pe cât a putut. Mare scriitor, regizor și actor. A fost prietenul meu cel ami bun", a declarat văduva lui Adonis pentru TMZ.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4366 secunde