€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

Doi elevi constănțeni, bătuți de opt indivizi

Ştire online publicată Joi, 27 Septembrie 2018. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Opt persoane sunt reținute de polițiștii constănțeni, după ce ar fi bătut doi elevi, în parcul de la Gară.

„Ca urmare a cercetărilor în cazul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe de tulburare a ordinii și liniștii publice, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție au reținut, pentru o perioadă de 24 de ore, opt suspecți, cu vârste cuprinse între 16 și 39 de ani, bănuiți de comiterea faptelor”, precizează reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Potrivit oamenilor legii, în data de 19 septembrie, cele opt persoane au agresat, în zona parcului din fața Gării CFR Constanța, doi tineri, după ce, în prealabil, au avut un conflict verbal într-un mijloc de transport. Se pare că tinerii veneau în același autobuz, din zona Poarta 6, iar, în zona Gării au coborât din autobuz și s-au luat la bătaie.

În cursul zilei de astăzi, cele opt persoane vor fi prezentate instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Ambii elevi agresați au fost transportați la spital pentru a li se acorda îngrijiri medicale.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 6367 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 3876 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2938 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.6647 secunde