Doctorița Plușica aduce distracția pentru cei mici la City Park Mall

278
Doctorița Plușica aduce distracția pentru cei mici la City Park Mall - doctoritaplusica-1442593208.jpg

Articole de la același autor

Duminică, pe 20 septembrie, toți copiii sunt invitați la City Park Mall pentru a experimenta activitățile preferate ale doctoriței Plușica. Începând cu ora 17,00, copiii sunt așteptați în zona de activități a Doctoriței Plușica, special pregătită pentru ei la City Park Mall.

Prezentând particularitățile specifice poveștilor Disney - fantezia și împlinirea dorințelor - serialul animat pentru copii "Doctorița Plușica" de la Disney Junior redă povestea unei fetițe grijulii, în vârstă de șase ani, care poate vorbi cu animalele de pluș și jucăriile de care are grijă în clinica sa pentru jucării. Când Plușica își pune stetoscopul, se întâmplă ceva magic: jucăriile, păpușile și animalele de pluș prind viață, iar ea poate comunica cu toate, inclusiv cu jucăriile aparți-nând prietenilor ei și altor copii din cartier.

Copiii vor putea participa la numeroase activități cum ar fi: colorat, personalizarea stetoscopului, vor consulta apoi păpușile și se vor juca cu alimentele sănătoase pe o tablă magnetică foarte specială. Nu vor lipsi nici surprizele și premiile, atmosfera de bună dispoziție va crea o după-amiază frumoasă, marca Disney Junior.

Prin mesajul Doctoriței Plușica, celor mici li se va diminua teama de a merge la doctor. Personajele și temele prezentate sunt adresate tinerilor telespectatori și sunt concepute pentru a diminua spaimele copiilor cu privire la "ceea ce se întâmplă la vizita unui medic pentru a scoate o așchie". Multe din povestiri abordează în mod direct tipurile de probleme cu care părinții se confruntă cu copiii lor atunci când vine vorba de sănătate, igienă și îngrijire medicală.

Accesul la spectacol este gratuit, atât pentru copii, cât și pentru părinți. Cât timp cei mici vor fi acaparați de universul "Doctoriței Plușica", părinții au șansa să descopere noile colecții ale magazinelor din mall. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 02 Septembrie 2015
Stire din Cultură-Educație : Roger Waters sparge "Zidul" la Cinema City
Pagina a fost generata in 1.5086 secunde