Dispar taxatorii din Constanța. Plata parcării se va face prin SMS

830
Dispar taxatorii din Constanța. Plata parcării se va face prin SMS - plataparcaribuni2-1555691956.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii sunt anunțați că începând de acum, mai multe parcări care înainte erau deservite de taxatori, au devenit parcări prin SMS. Este vorba despre cele situate în zona Portul turistic Tomis, Poarta 1, Policlinica nr. 2 și zona Brotăcei.

Astfel, timp de 15 zile, în fiecare dintre aceste parcări va fi prezent câte un angajat al SC Confort Urban, pentru a-i îndruma pe șoferi, dar nu va încasa nicio taxă. Plata trebuie să fie efectuată prin aplicația Constanța Parking. Săptămâna viitoare, lucrări de acest tip vor mai avea loc și în municipiul Constanța, dar și în stațiunea Mamaia.

"Constanța Parking este o metodă simplă și eficientă pentru plata rapidă și ușoară a parcării. Aplicația este disponibilă și poate fi descărcată gratuit din Google Play și AppStore. Odată descărcată, vă va arata pe telefonul mobil o hartă cu cele trei zone incluse în parcarea prin SMS: Blue Area, pentru orașul Constanța, Green Area pentru stațiunea Mamaia și Red Area pentru Mamaia Nord. Prin intermediul aplicației, se poate achita și cu ajutorul cardului bancar, iar cu cinci minute înainte de expirarea timpului, utilizatorii care și-au făcut cont sunt avertizați printr-un mesaj. Taxarea prin SMS se va face la numărul 7475. În funcție de zona în care se face parcarea și de intervalul dorit, conținutul SMS-ului va fi diferit", au explicat reprezentanții Primăriei Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4994 secunde