Directorul CFR, demis după ce sâmbătă au deraiat trei trenuri

319
Directorul CFR, demis după ce sâmbătă au deraiat trei trenuri - cfrcalatori22959000-1551608281.jpg

Articole recomandate

Ministrul Transporturilor Răzvan Cuc a luat prima măsură în cel de-al doilea mandat. Nu a finalizat vreo autostradă. Îl demite pe Leon Bărbulescu, directorul CFR Călători, după ce trei trenuri, dintre care două pline cu călători au deraiat ieri în Arad, Brașov și București.


Măsura vine după ce șeful CFR s-a plâns jurnaliștilor care i-au cerut informații că... l-au trezit din somn.

Contactat de Antena 3, directorul CFR Călători, Leon Bărbulescu, a spus sâmbătă că nu au fost evenimente deosebite, iar "călătorii au fost în regulă": "Eu vă pot spune că nu au fost evenimente deosebite. Călătorii au fost în regulă, deci nu s-a întâmplat nimic deosebit... Iertați-mă, chiar dormeam și m-ați trezit efectiv din somn".

Ministrul Transporturilor Răzvan Cuc a anunțat duminică demiterea directorului CFR.

"Din păcate, dânsul am vazut că a fost deranjat pentru că a fost trezit din somn și cred că ar trebui să-l lăsăm să se odihenască o perioadă mai lungă și să aducem niște oameni care într-adevăr știu să comunice foarte bine și doresc să aibă intervenții pragmatice și să vină cu clarificări față de aceste situații", a spus Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, într-o intervenție telefonică la Realitatea TV. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 01 August 2018
Stire din Social : Mergeți cu trenul! CFR vă premiază
Vineri, 15 Iunie 2018
Stire din Economie : Economia, pe scurt
Pagina a fost generata in 1.4995 secunde