Director nou la Poșta Română. Alexandru Petrescu a renunțat la post pentru a fi ministrul Economiei

251
Director nou la Poșta Română. Alexandru Petrescu a renunțat la post pentru a fi ministrul Economiei - postaromana13698376111451377259-1483621863.jpg

Articole de la același autor

Poșta Română are un nou director general provizoriu. Ca urmare a cererii lui Alexandru Petrescu de renunțare la mandatul de director general și la mandatul de administrator al Companiei Naționale Poșta Română, aprobată în cadrul ședinței Consiliului de Administrație, din data de 4 ianuarie 2017, postul de director general al CNPR a devenit vacant.


Astfel, Consiliul de Administrație a decis ca exercitarea atribușiilor curente, aferente funcției de director general, va fi realizat de Andrei Stănescu, director executiv Direcția Juridică, Control și Resurse Umane.


"În conformitate cu prevederile art.35 alin.4 din O.U.G. nr.109/201 privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice, astfel cum aceasta a fost modificată prin Legea nr.111/2016, directorii, indiferent dacă sunt selectați din cadrul Consiliului de Administrație sau din afara acestuia, sunt numiți de Consiliul de Administrație, la recomandarea comitetului de nominalizare, în urma unei proceduri de selecție pentru poziția respectivă ...", se arată în comunicatul Biroului de Presă al Poștei Române.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.572 secunde