DIN CODUL DE ETICĂ AL PSD?! Mucuri de țigară, sticle goale și ambalaje, după Congres - GALERIE FOTO

491
1
DIN CODUL DE ETICĂ AL PSD?! Mucuri de țigară, sticle goale și ambalaje, după Congres - GALERIE FOTO - dz04mdamagfzad00zwnjzjk3zwmxy2u3-1520765185.jpg

Articole recomandate

Discursuri de două ore, dar și zeci de candidați care nu și-au ținut speech-urile din lipsă de timp, prânzul luat în sală, câteva momente perfecte de a agăța fete, selfie-uri și discuții despre "forța binelui" - așa s-a desfășurat Congresul Extraordinar al PSD de sâmbătă, scrie News.ro. 




Ce a rămas după toate astea? Nemulțumiri, proteste, candidaturi retrase în ultima clipă, resturi de mâncare pe toate holurile, ambalaje aruncate pe lângă coșurile de gunoi și... mucuri de țigară îndesate într-o sticlă de plastic, sub un scaun din sala în care a avut loc Congresul. 




Pe rețelele de socializare circulă deja mai multe fotografii care surprind imaginile dezolante ale sălii unde s-a desfășurat, timp de opt ore, Congresul extraordinar al PSD. Este cea mai mare încăpere din Sala Palatului, care, în ciuda aspectului vetust, dar în lipsa altui spațiu mai potrivit, găzduiește multe dintre spectacolele pe care le țin vedete din străinătate care vin în România, scrie și digi24.ro






sursa foto: digi24.ro via news.ro





Comentează știrea

europeanu
11 martie 2018
Hotii la parnaie !

Aici se vede adevarata marlanie a celor ce ne conduc. Cu toate ca stiu ca ma repet va mai zic o data: de astia nu scapam decat cu furcile !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2904 secunde