Dezbatere publică pentru noul Regulament de publicitate, la Constanţa

Marţi, 23 Februarie 2021, 13:14
288
Autorităţile locale din municipiul Constanța organizează dezbatere publică pentru noul Regulament de publicitate. Toți operatorii economici, ONG-urile, persoanele fizice interesate sunt invitate să participe în data de 26 februarie, la ora 11.00, la dezbaterea publică pe tema proiectului de hotărâre referitor la Regulamentul local de publicitate la nivelul municipiului Constanța.  
În contextul actual generat de situația epidemiologică determinată de răspândirea viruslui SARS COV-2 și având în vedere măsurile generale care se impun pentru asigurarea prevenirii răspândirii bolii, poate fi desemnat un singur reprezentant al unei entităţi. Confirmarea participării trebuie trimisă până la data de 25 februarie, ora 14.00, la adresa de e-mail: contracte@primaria-constanta.ro.
“În situația în care numărul participanților înscriși va depăși numărul admis în sală, pentru respectarea normelor de protecție în actuală situație epidemiologică, dezbaterea va avea loc în mediul online, prin aplicația CISCO WEBEX MEETINGS. Participanții înscriși vor primi invitația de participare la videoconferință pe adresele de e-mail comunicate”, transmit reprezentanţii Primăriei Constanţa.


Pagina a fost generata in 0.4797 secunde