Dezbatere pe tema aderării Albaniei și Macedoniei la Uniunea Europeană

115
Dezbatere pe tema aderării Albaniei și Macedoniei la Uniunea Europeană - europeanuniongdpr1170x744-1571401022.jpg

Articole recomandate

Problema aderării la Uniunea Europeană a Albaniei și Macedoniei de Nord a condus la dezbateri "îndelungate și dificile" joi seara, la cina de lucru de la Bruxelles a liderilor statelor membre UE, care nu au ajuns la un acord, a declarat vineri o sursă diplomatică franceză pentru Reuters.


O sursă de la Palatul Elysée a denunțat vineri o strategie "contraproductivă și neavenită de exercitare de presini" asupra Fraței și Olandei în această problemă.

"A existat o strategie contraproductivă și neavenită de exercitare a unor presiuni asupra Franței, Olandei și altor țări", a precizat sursa de la președinția franceză. "A existat un joc al presiunilor care pare neavenit și care a constat în a spune: există unii care au o viziune strategică a lucrurilor și unii care n-o au, în subtext cei care nu sunt pregătiți să deschidă negocierile", a adăugat sursa de la Elysée.

"Niciun text cu privire la acest subiect nu a fost agreat, pentru că nu există un acord în vederea deschiderii negocierilor de aderare", a precizat aceeași sursă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 18 Octombrie 2019
Stire din Social : TORNADĂ în România!
Vineri, 18 Octombrie 2019
Stire din Social : Cutremure succesive în România!
Pagina a fost generata in 4.279 secunde