Vara aceasta

Devino voluntar și joacă-te cu copiii din centrele de plasament din Constanța!

1845
1
Devino voluntar și joacă-te cu copiii din centrele de plasament din Constanța! - devinovoluntar-1465738300.jpg
Mai sunt doar câteva zile în care tinerii constănțeni se pot înscrie pentru a deveni voluntari și a putea participa la diferite activități de vacanță cu copiii din centrele de plasament. Programul educațional "Ajungem Mari" lansează un nou apel la voluntariat către cei care vor să dăruiască timpul lor celor 170 de copii din centrele de plasament din Constanța.


Dăruind doar două ore pe săptămână, voluntarii "Ajungem Mari" le devin copiilor prieteni, profesori, mentori și le pot schimba viitorul!
Apelul la voluntariat se adresează copiilor peste 15 ani și adulților din toate domeniile, responsabili și implicați, spontani și dornici să facă mici minuni pentru copii, care au disponibile cel puțin două ore pe săptămână sau o dată la două săptămâni, în lunile iulie - septembrie. 


Prin programul educațional "Ajungem Mari", voluntarii se pot înscrie pentru a susține cursuri interactive sau ateliere de creație în centre sau pentru a dezvălui copiilor lumea prin ieșiri educative. Înscrierea se face printr-un formular online, iar apoi voluntarii participă la un trening pentru a învăța metode interactive de lucru ce pun accent pe dezvoltarea personală a copiilor. 


Fiecare dintre noi poate ajuta copiii din centre de plasament oferindu-le sprijin, afecțiune și încurajare. Prin proiectul de voluntariat "Dă-ți pasiunea mai departe!", voluntarii le pot transmite copiilor cunoștințe din domeniile care îi pasionează, cu entuziasm și prin joacă: de la engleză și matematică, până la educație civică, cultură generală, muzică, dans sau arte plastice. 


Programul "Ajungem Mari" este dezvoltat de Asociația Lindenfeld și a implicat până acum 2.500 de voluntari pentru a sprijini 200 de copii din București și alte 25 de județe, printre care și Constanța. Voluntarii "Ajungem Mari" primesc mai mult decât dăruiesc: îmbrățișările copiilor, satisfacția de a vedea progresul celor mici și energie pentru toată săptămâna. Ei obțin la finalul unui modul de voluntariat diplomă și adeverință, iar experiența de voluntariat este recunoscută ca experiență profesională, conform Legii Voluntariatului. 


Înscrierea pentru modulul de vară se face prin completarea unui formular online AICI


Comentează știrea

costica
13 iunie 2016
opinie

Bani extra, cu un sistem revolutionar! Poti sa fii deschis pentru o clipa si si sa descoperi in premiera un program care cu adevarat si in modul cel mai serios iti aduce bani? Eu sunt aici sa te ajut din toate puterile! Incepe imediat! Totul este verificat si functioneaza perfect! Oricand vrei mai multe detalii, cauta-ma la adresa de email:pacurarucostica1963@gmail com

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.539 secunde