DESCOPERĂ NOUL OPEL CORSA LA RĂDĂCINI MOTORS

315
DESCOPERĂ NOUL OPEL CORSA LA RĂDĂCINI MOTORS - noulopelcorsa-1574371983.jpg

Articole recomandate

DESCOPERĂ NOUL OPEL CORSA LA RADACINI MOTORS


AUTOVEHICULUL GERMAN URBAN, PREGĂTIT PENTRU VIITOR, CARE ÎMBINĂ BUCURIA DE A CONDUCE CU TEHNOLOGIE DE CLASĂ SUPERIOARĂ. DISPONIBIL ACUM CU MOTOR PE BENZINĂ, DIESEL SAU 100% ELECTRIC


Te așteptăm în showroom-ul nostru din Constanța, Bld. Aurel Vlaicu nr. 133-135, sens giratoriu Pod IPMC. Detalii la 0341.180.180 sau pe opelconstanta.ro.


Cel mai bine vândut model Opel: peste 13,6 milioane de autovehicule Corsa vândute în 37 de ani. Încă de la lansarea sa din 1982, autovehiculul Corsa de mici dimensiuni a fost o poveste de succes pentru Opel. Noul Opel Corsa a fost prezentat în premieră mondială la Salonul Auto IAA 2019 de la Frankfurt și este acum în showroom-ul Rădăcini Motors Constanța, pentru noi toți. Cu numeroase tehnologii întâlnite mai ales la autovehiculele din clasele superioare și echipat optim pentru toate cerințele viitoare. Opel Corsa este disponibil pentru prima dată și într-o versiune pur electrică.


Elegant și rafinat, noul Opel Corsa iese în evidență prin designul ce subliniază ingineria germană de precizie. Cu o parte frontală atractivă și o siluetă remarcabilă, noul Opel Corsa este atrăgător din orice unghi.


SIGURANȚA PE PRIMUL LOC


Faruri IntelliLux LED® Matrix, asistență privind unghiul mort, sistemul Flank-Guard pe bază de senzori, tehnologiile și sistemele de asistență care sunt întâlnite de obicei în segmentele de piață superioare își fac debutul pe modelul Corsa electric. Dotările de top includ farurile adaptive, cu funcție anti-orbire IntelliLux LED® matrix , pe care Opel le oferă pentru prima dată în segmentul de autovehicule de mici dimensiuni. Datorită noului sistem de recunoaștere a indicatoarelor rutiere cu ajutorul camerei video frontale, noul Corsa poate detecta acum informații suplimentare, cum ar fi indicatoarele rutiere cu LED-uri. De asemenea, sunt disponibile sisteme precum asistența privind unghiul mort și o varietate de sisteme de asistență la parcare.


INFOTAINMENT 


Sistemul Multimedia Navi cu ecran color tactil de 7″, precum și vârful de gamă Multimedia Navi Pro cu ecran color tactil de 10″ includ, de asemenea, noul serviciu de telematică "Opel Connect". Sistemele de infotainment ale noului Corsa îți oferă toată libertatea de comunicare și divertisment, inclusiv comandă vocală și streaming audio Bluetooth. Ecran tactil, Apple CarPlaY și Android Auto, Incarcare wireless.


PANOU DE INSTRUMENTE DIGITAL 


Bucură-te de un sistem infotainment intuitiv și ușor de utilizat, Panoul de instrumente complet digital afișează informații despre viteză, navigație și multe altele, chiar acolo unde ai nevoie - în fața ochilor.


TEMPOMAT AUTOMAT 


Tempomatul automat (ACC) îți oferă o experiență de conducere lipsită de stres. Accelerează și decelerează automat și ajută la menținerea unei distanțe sigure față de autovehiculul din față. 


ASISTENT PENTRU MENȚINEREA BENZII DE CIRCULAȚIE ȘI AVERTIZARE PRIVIND DEPĂȘIREA BENZII DE CIRCULAȚIE 


Asistentul pentru menținerea benzii de circulație reacționează activ la o situație periculoasă prin aducerea ușoară a autovehiculului înapoi pe banda sa. Funcția de avertizare privind depășirea benzii de circulație te avertizează atunci când părăsești banda în mod neintenționat. Prin urmare, ambele sisteme te ajută să eviți accidentele fatale cauzate de oboseală sau distragerea atenției.


180° PANORAMIC REAR VIEW CAMERA și SISTEM AVANSAT DE ASISTARE LA PARCARE 


Mersul înapoi a devenit mai sigur și mai simplu, în special în oraș și în locurile de parcare înguste. Camera video pentru marșarier panoramică oferă o imagine panoramică la 180° a zonei din spatele autovehiculului Corsa. Sistemul avansat de asistare la parcare (APA) detectează locurile de parcare și controlează volanul. Tu trebuie doar să accelerezi și să frânezi. 


SCAUNE DIN PIELE CU FUNCȚIE DE MASAJ 


O funcție de masaj pentru șofer este disponibilă pentru scaunele din piele ale modelului Corsa, astfel încât să ajungi relaxat la destinație, chiar și după călătorii lungi.


SPAȚIU DE ÎNCĂRCARE 


În portbagajul cu un volum de 309 litri ai loc pentru toate. 


MOTOR 


Când vine vorba despre performanțe de conducere și eficiență, motoarele Corsa se află în prim-plan. Pe benzină, diesel sau complet electric: noul Corsa asigură întotdeauna o deplasare dinamică, lină, cu emisii scăzute sau chiar zero emisii.

TRANSMISIE Sportivitatea întâlnește confortul: transmisia automată cu 8 trepte și padele de selectare a vitezelor sporește eficiența și plăcerea condusului.

Mai multe detalii, la showroom-ul Rădăcini Motors din Constanța, Bld. Aurel Vlaicu nr. 133-135, sens giratoriu Pod IPMC. Detalii la 0341.180.180 sau pe opelconstanta.ro.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6309 secunde