Descoperă beneficiile magneziului pentru trup şi minte

248
Descoperă beneficiile magneziului pentru trup şi minte - pozaarticol-1613472870.jpg
Magneziul este un mineral crucial pentru funcția corpului, acesta ajuta la menținerea tensiunii arteriale normale, a oaselor puternice și a ritmului cardiac constant. Magneziul este un mineral important, care joacă un rol în peste 300 de reacții enzimatice din corpul uman. Numeroasele sale funcții includ ajutorul în ceea ce privește funcția musculară și nervoasă, reglarea tensiunii arteriale, dar și susținerea sistemului imunitar. Magneziul este vital pentru multe funcții ale corpului. Obținerea suficientă a acestui mineral poate ajuta la prevenirea sau tratarea bolilor cronice, inclusiv a bolii Alzheimer, a diabetului de tip 2, a bolilor cardiovasculare și a migrenei.

De asemenea, magneziul ajută foarte mult pentru menținerea unui echilibru psihic la nivel optim. Dacă te confrunți adesea cu insomnii sau stări de nervozitate intense, atunci trebuie să intri pe site-ul Go Vita și să îți comanzi magneziu antistres, care te va ajuta să îți poți păstra o stare psihică echilibrată în permanență. Dacă și tu simți că cedezi psihic și ai nevoie de un întăritor, care să te scoată din acest impas, alege să te calmezi cu un magneziu antistress.  Mai mult decât atât, pentru a obține și mai multe beneficii de la magneziu îți recomandăm să alegi magneziu B complex, astfel încât magneziul să fie corect procesat la nivelul organismului.

Practic, acesta va acționa ca un un intensificator de energie pentru organismul și psihicul tău. Intră și tu chiar acum pe site-ul Go Vita și comanda-ti suplimente cu magneziu, care te va încarca cu energie și te va ajuta să îți păstrezi calmul în cele mai stresante zile pentru tine.

Nivelurile scăzute de magneziu nu provoacă simptome pe termen scurt. Cu toate acestea, nivelurile cronice scăzute pot crește riscul de hipertensiune arterială, boli de inimă, diabet de tip 2 și osteoporoză. Prea mult magneziu din alimente nu este o preocupare pentru adulții sănătoși. Cu toate acestea, același lucru nu se poate spune pentru suplimente. Dozele mari de magneziu din suplimente sau medicamente pot provoca greață, crampe abdominale și diaree. În plus, magneziul din suplimente poate interacționa cu unele tipuri de antibiotice și alte medicamente.

Adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului dacă aveți în vedere suplimentele de magneziu, mai ales dacă utilizați în mod obișnuit antiacide sau laxative care conțin magneziu. Acestea fiind spuse, dacă și tu consideri că ai nevoie de un plus de energie și să îți protejezi cu responsabilitate organismul, comanda-ți și tu chiar acum magneziu de pe site-ul Go Vita și răsfața-ți corpul și mintea cu acest mineral absolut necesar fiecăruia dintre noi!

O doză de magneziu pe zi, ține doctorul la distanță! Fii tu cel care are grijă de sănatatea ta, având la bază arsenalul de secrete pentru o viață fericită și bună de la… Go Vita!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5335 secunde