Descinderi ale ofițerilor anticorupție, la șase adrese. Ce suspiciuni au oamenii legii

146
Descinderi ale ofițerilor anticorupție, la șase adrese. Ce suspiciuni au oamenii legii - lala14376374811479468220-1486452984.jpg

Articole recomandate

Mai multe percheziții sunt efectuate, azi, în Neamț și Gorj, într-un dosar de corupție instrumentat de ofițerii Direcției Generale Anticorupție (DGA) din cele două județe.


"Ofițerii serviciilor județene anticorupție din Neamț și Gorj, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț, ca urmare a desfășurării unui complex de măsuri procedural — operative, efectuează (...) șase percheziții domiciliare pe raza județelor Neamț și Gorj, într-o cauză penală ce vizează săvârșirea unor infracțiuni de corupție și de fals în înscrisuri sub semnătură privată", se precizează într-un comunicat al DGA transmis AGERPRES.


Conform aceleiași surse, la descinderi participă ofițeri de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, iar la documentarea cauzei au contribuit ofițeri ai Direcției de Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 07 Februarie 2017
Stire din Social : Azi, temperaturi cu plus; mâine, ploi
Marţi, 07 Februarie 2017
Stire din Social : Atenție,  se oprește curentul!
Pagina a fost generata in 1.1368 secunde