€ 4.734
£ 5.2448
$ 4.2129

Mai multe ştiri online:

Deputatul Mitralieră, prima reacție după ce Olguța Vasilescu a rămas fără minister

Ştire online publicată Marţi, 20 Noiembrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a reacționat prompt după ce Klaus Iohannis a anunțat că îi respinge pe Olguța Vasilescu la Ministerul Transporturilor și pe Ilan Laufer la Ministerul Dezvoltării.


"Nu știu motivul pentru care domnul Iohannis a respins două candidaturi. Conducerea partidului va face o altă propunere", a spus Cătălin Rădulescu.

Întrebat dacă el ar fi fost o alegere potrivită pentru conducerea ministerului Transporturilor, Rădulescu a precizat: "În primul rând, eu conduc de 10 ani o companie de transporturi, deci cunosc foarte bine aceste aspecte, dar nu o să mă propun eu. Asta o va face conducerea partidului. Cred că Olguța, chiar dacă nu are experiență în domeniul transporturilor, și-ar fi făcut treaba. Nu înteleg de ce a respins-o domnul Iohannis. Dar așa cum o știu pe Olguța, și-ar fi făcut treaba"

Despre greva pusă în așteptare a celor de la Metrorex, deputatul PSD a mai spus: "Eu nu cred că au dreptate cei de la Metrorex. Nu sunt de acord ca persoane care au salarii mari să ceară salarii și mai mari".
Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7018 secunde