Delfin mort, găsit pe plaja din Agigea

249
Delfin mort, găsit pe plaja din Agigea - delfin-1364989033.jpg

În cursul zilei de ieri, o echipă a organizației nonguvernamentale Mare Nostrum, aflată pe teren într-o expediție de monitorizare, a observat un delfin eșuat pe plaja dintre Agigea și Eforie Nord.


Este primul pe anul acesta și este vorba despre o femelă de marsuin (Phocoena phocoena relicta) de 130 cm lungime, în stare avansată de descompunere. Din datele preliminare s-a constatat că mamiferul era ajuns la mal de mai puțin de 24 de ore, dar cu semne clare care indicau ca dată a morții aproximativ trei săptămâni în urmă. Rămășițele delfinului au fost transportate la o firmă specializată în incinerarea cadavrelor de animale, deoarece "examenul medical a fost exclus, întrucât era în stare avansată de putrefacție", după cum a declarat Marian Paiu, coordonatorul proiectelor dedicate delfinilor la Mare Nostrum.


Dacă observați un delfin eșuat, puteți contacta echipa Mare Nostrum la numerele de telefon 0800/800.078 sau 0763/255.731, iar pe site-ul www.delfini.ro găsiți formularul on-line prin intermediul căruia puteți transmite informații cu privire la delfini (vii sau morți).


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 30 Ianuarie 2013
Stire din Eveniment : Marfă confiscată de vameși, la Agigea
Pagina a fost generata in 0.4546 secunde