Delfin mort, cu înotătoarea codală tăiată, găsit pe plaja din Constanța

220
Delfin mort, cu înotătoarea codală tăiată, găsit pe plaja din Constanța - delfin1364989033-1365082136.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, 4 aprilie, pe plaja din spatele Universității "Ovidius" din Constanța, echipa "Mare Nostrum" a identificat un delfin eșuat, un mascul, mort recent, având în vedere starea intactă a coloritului pielii. Mamiferul, un exemplar din specia Tursiops Truncatus Ponticus sau Afalinul, măsura aproximativ 187 cm, iar înotătoarea codală era tăiată. Motivul cel mai probabil al morții a fost înecul, în urma prinderii în plasele de pescuit.


Ulterior efectuării măsurătorilor și a inspectării delfinului, mamiferul a fost ridicat de pe plajă de către Administrația Bazinală de Apă "Dobrogea - Litoral". De asemenea, echipa "Mare Nostrum" a mai fost anunțată de existența unui alt delfin eșuat, de această dată pe plaja din Costinești, însă, din păcate, nu s-a putut ajunge la acesta.


"Dacă observați un delfin eșuat, contactați-ne la numerele de telefon 0800/800.078 sau  0763/255.731, iar pe site-ul www.delfini.ro veți găsi formularul on-line prin intermediul căruia ne puteți trimite informații cu privire la delfini (vii sau morți)", precizează Cecilia Pătrăhău, reprezentant "Mare Nostrum".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 03 Aprilie 2013
Stire din Social : Allah Bair - Povestea firului de iarbă
Vineri, 01 Februarie 2013
Stire din Eveniment : Mort la locul de muncă
Pagina a fost generata in 1.4217 secunde