Decizii de ULTIMĂ ORĂ în Marea Britanie. Cine reîncepe lucrul și cine mai are de așteptat

604
Decizii de ULTIMĂ ORĂ în Marea Britanie. Cine reîncepe lucrul și cine mai are de așteptat - londra-1589212093.jpg

Articole recomandate

Marea Britanie a înregistrat, în ultimele 24 de ore, 210 noi decese de Covid-19, ridicând numărul morților raportați în spitale, reședințe pentru bătrâni și domicilii în total la 32.065, informează Ministerul britanic al Sănătății, citat de agenția EFE, consultată de Agerpres.

În ultimele 24 de ore, au fost efectuate 100.490 de teste și au fost diagnosticare 3.877 noi contagieri, după ce guvernul a dat publicității foaia de parcurs pentru relaxarea măsurilor de restricție care va începe miercuri.

Executivul conservator al lui Boris Johnson a divulgat, astăzi, detaliile tehnice ale planului, care prevede ca săptămâna aceasta să revină la locurile de muncă angajații din domeniul manufacturier, construcții, logistică și distribuție.

În iunie, guvernul va evalua redeschiderea limitată a școlilor. Se preconizează să fie reluate cursurile preșcolare și primare, urmând ca cele gimnaziale să nu fie reluate înainte de cel puțin septembrie.

Redeschiderea centrelor comerciale neesențiale nu este prevăzută până în iunie, dacă nu vor fi date alte dispoziții până atunci, în timp ce saloanele de coafură, frizeriile, restaurantele, pub-urile și cinematografele se vor deschide de abia în iulie.

Executivul a anunțat că va impune o carantină de 14 zile călătorilor care vin cu avionul în Marea Britanie pentru a evita noi contagieri din import.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4532 secunde