€ 4.7249
£ 5.2925
$ 4.2241

Mai multe ştiri online:

DECIZIE RADICALĂ LA CONSTANȚA: TOATE LOCURILE DE JOACĂ NECONFORME, ÎNCHISE!

Ştire online publicată Joi, 14 Septembrie 2017. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Comisarul șel al CJPC Constanța, Horia Constantinescu, a anunțat, azi, că va solicita închiderea tuturor locurilor de joacă neconforme. 


UPDATE - De precizat că reprezentanții Primăriei Constanța nu s-au prezentat la Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor, ignorând invitația la discuții pe tema stării locurilor de joacă din municipiu, motiv pentru care comisarul șef se va deplasa la Primăria Constanța. 


UPDATE - Horia Constantinescu a ajuns la sediul Primăriei din Constanța, după care a fost trimis la sediul Direcției de Gospodărire Comunală, de pe strada Mihail Kogălniceanu. Ieșit din comun este faptul că deși Horia Constantinescu i-a înștiințat pe reprezentanții Primăriei că urmează să facă o vizită pentru discuții, acesta nu este primit. Mai mult, șeful OPC este plimbat de la un sediu la altul. Concret, acesta se întoarce la sediul Primăriei Constanța, cel de pe Tomis.  Reprezentanții primăriei se fac că nu înțeleg despre ce este vorba.


Ce spune șeful OPC


"În incinta primăriei am fost întâmpinat de domnul vice Răsăuțeanu, care mă roagă să fac o cerere și pe care o va valida ulterior?! Este strigător la cer ceea ce se întâmplă! Aici GUVERNUL ROMÂNIEI nu are autoritate!!!!"


"Pot muri copii, pot să se accidenteze, pot suferi din cauza lipsei unor condiții civilizate de joacă, primăria se opune soluționării!", mai spune Constantinescu.


Reamintim că recent, la Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanța a fost înregistrată o sesizare ce semnalează starea necorespunzătoare a spațiilor de joacă administrate de Primăria Constanța. Astfel, având în vedere că Primăria Constanța, prin Direcția Servicii Publice, este considerată ca fiind un operator economic ce prestează servicii, conducerea CJPC Constanța l-a invitat pe primarul Decebal Făgădău la discuții despre situația locurilor de joacă. Întâlnirea ar fi trebuit să aibă loc azi, la ora 10.30. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7251 secunde