Decizia controversată a lui Mihai Onilă, după ce cancerul i-a ucis fiica: "O vom incinera"

635
Decizia controversată a lui Mihai Onilă, după ce cancerul i-a ucis fiica:

Articole recomandate

Mihai Onilă și soția lui, Adriana, trec prin momente crunte, după ce fiica lor de 10 ani s-a stins din viață. Artistul a mărturisit că a decis ca micuța Ioana să fie incinerată, dezvăluind și motivul care l-a determinat să ia această decizie.


xxx


Mihai Onilă, fostul membru al trupei Axxa, este supus de viață celei mai grele încercări! Fostul artist și-a pierdut fiica în vârstă de 10 ani, care a fost ucisă de un cancer la creier.


Onilă a mărturisit că a decis să incinereze trupul neînsuflețit al micuței Ioana, dezvăluind că a luat această decizie pentru că nu și-a dorit niciodată să-și "lege" copila de pământ.

"Sunt convins că știa. Până în ultimele secunde ale vieții ei nu a schițat niciun gest de suferință sau de chin. Am încercat orice. Noi n-am dorit și nici nu ne-am dorit s-o legăm de pământ, ci doar s-o eliberăm. Eu sunt acum ghid spiritual, asta am fost și asta sunt și acum", a declarat Mihai Onilă.


 "Da, alegerea noastră este să o eliberăm și o vom incinera, așa cum am anunțat! Și o parte din cenușă va fi eliberată la Sfinx-ul românesc", a declarat, pentru Click!, Mihai Onilă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9138 secunde