De miercuri noapte, încep ninsorile la Constanța

2528
4
De miercuri noapte, încep ninsorile la Constanța - zapada-1324237642.jpg
Avertizarea meteorologilor de vreme urâtă nu a adus la Constanța nici ploi semnificative, nici ninsori ori viscol. Și sâmbătă și duminică am avut parte de ceva soare, iar de plouat, abia dacă am văzut câteva picături. Se resimte însă o scădere destul de semnificativă a temperaturilor, iar în continuare, valorile vor fi din ce în ce mai mici în zilele următoare.
Astăzi, încep ploile în județul Constanța. Va ploua atât luni, cât și marți, în aproape toate localitățile și, pe alocuri, va fi chiar lapoviță și ninsoare. În municipiul Constanța, marți noapte, aversele se vor transforma în burniță, iar de miercuri noapte, va deveni ninsoare. Valorile vor fi și ele din ce în ce mai mici, de la maxime de 8 grade luni, până la maxime de 3 grade Celsius miercuri, 21 decembrie, și joi, 22 decembrie. Noaptea se vor înregistra chiar temperaturi negative, spre -3 grade Celsius, și există riscul de apariție a poleiului.
Joi, precipitațiile vor continua, dar vor fi mixte, iar joi noaptea, va ninge, în sfârșit, de-adevăratelea. Temperatura prognozată pentru intervalul respectiv este de -3 grade Celsius, așa că sunt șanse să avem și ceva zăpadă.
Nu vă bucurați însă prea tare, căci în ajun se mai încălzește, până pe la 5 grade Celsius, cu plus, așa că, în loc de un Crăciun alb, s-ar putea să avem unul cu mocirlă.

Comentează știrea

Seby
19 decembrie 2011
un meteorolog

incep pe dracu vor fi numai ploi si atat.

Dash
19 decembrie 2011
Sunt de acord Seby

Sunt de acord cu Seby/meteorolog , că nici eu nu am cauciucuri de iarnă !!.

Mari
19 decembrie 2011
Subscriu majoritatea

Si eu subscriu, nici eu n`am cauciucuri :)))

snow
19 decembrie 2011
Eu vreau sa ninga !

Da , sa ninga....ieri mi-am luat cauciucuri de iarna ! (((:

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 10 Decembrie 2011
Stire din Social : Cum va fi vremea în week-end
Pagina a fost generata in 0.8316 secunde