DE MÂINE VIN NINSORILE! Uite care sunt drumurile PE CARE RIȘTI SĂ RĂMÂI ÎNZĂPEZIT

231
DE MÂINE VIN NINSORILE! Uite care sunt drumurile PE CARE RIȘTI SĂ RĂMÂI ÎNZĂPEZIT - hartadrumuriinzapezirec07307879c-1385285153.jpg

Articole recomandate

Odată cu primele ninsori, apare și riscul  de înzăpezire. Compania Națională de Drumuri a întocmit deja o hartă cu principalele zone de risc.


Cele mai circulate șosele din țară sunt de altfel și cele mai periculoase, potrivit România TV. În primul rand DN1. De la București până la Oradea, aproape toate sectoarele de drum prezintă pericol de înzăpezire. Singura zonă ferită, partea cu serpentine dintre Predeal și Brașov.


Nici pe autostrăzi nu suntem în siguranță dacă vor cădea ninsori abundente. Fie ca mergem pe A1, spre Pitești, fie pe A2, spre Constanța, putem să ramanem oricând blocați începand se săptămâna viitoare, când se anunță ninsori în toata țara.


Pe harta celor de la Compania Nationala de Autostrăzi si Drumuri Naționale, și DN 2 apare ca un drum cu risc. De la București până la Râmnicu Sărat avem o prima porțiune cu probleme. Apoi, de la Adjud - Bacău până chiar la Târgu Neamț.


Pe lângă aceastea, aproape toate drumurile naționale din țară sunt trasate cu roșu pe harta CNADNR, așa că reprezintă un risc, citează libertatea.ro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 02 Aprilie 2013
Stire din Actual : Polonia, sub nămeți
Joi, 07 Februarie 2013
Stire din Actual : Ninsori puternice  în Japonia
Pagina a fost generata in 0.4592 secunde