Mai multe ştiri online:

De ce sunt copiii înnebuniți după kendama și spinner fidget? "Se întorc la simplitate!"

Ştire online publicată Vineri, 30 Iunie 2017. Autor: Cuget Liber Online.
Chiar dacă tehnologia a avansat foarte repede, iar jocurile au ajuns până în punctul în care simulează practic realitatea înconjurătoare, copiii din ziua de azi tind să se întoarcă la simplitate. 


Acesta este motivul pentru care vânzările pentru Kendama și Spinner Fidget au explodat pe piața din România, de la începutul anului.


Iulian Ghișoiu, directorul al unuia dintre cele mai mari magazine online din România pentru bebeluși și copii - afirmă că, de la începutul acestui an, a vândut câteva mii de kendama și spinner fidget, iar cei mai mulți copii au cumpărat aceste jucării deoarece s-au plictisit de tehnologie și vor să se întoarcă la simplitate, la antrenarea coordonării minte-mâini. Surprinzător este că nu doar copiii se bucură de aceste jucării, ci și adulții. 


“În materie de jucării – și nu numai – trendul este întotdeauna sinusoidal, iar cei mai mulți advertiseri știu asta. Așa a fost întotdeauna. Tehnologia avansează rapid până în punctul în care beneficiarul ei se plictisește și vrea să se întoarca pentru un timp la jocurile simple, care să nu îi solicite atât de mult. Acesta este motivul pentru care au avut succes jocuri precum FarmVille, AngryBirds, MineCraft și, mai nou, kendama sau spinner fidget. Acum este febra celor două jucării, dar nu va dura o vesnicie. Istoria ne-a arătat că orice întoarcere la simplitate va continua cu întoarcerea la complexitate, iar la un moment dat copii vor începe să cumpere din nou jocuri complexe, specifice nivelului actual de evoluție tehnologică. Până atunci trebuie să ne bucură, noi, ca părinți, ca datorită acestor două jucării haioase, îi putem ține pe cei mici, pentru o vreme, departe de telefonul mobil sau de calculator”, declară Iulian Ghișoiu.


Prețul unui kendama variază între 50 și 100 de lei, iar costurile pentru spinner fidget sunt între 20 și 50 de lei. 
Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8707 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4053 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2783 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7473 secunde