De ce întârzie coletele internaționale

165
De ce întârzie coletele internaționale - posta-1427996485.jpg

Articole de la același autor

Până pe 5 aprilie 2015, traficul poștal internațional va fi afectat de o grevă declanșată de sindicatele poștale în zona Madrid. Anunțul a fost făcut de Poșta Română, care precizează că evenimentul vizează, printre alte entități, Biroul de Schimb Internațional și Centrul de Cartare din Madrid. Astfel, este posibil să apară întârzieri în traficul trimiterilor poștale pe relația Spania.


"De asemenea, alți factori specifici și sezonieri pot influența traficul poștal internațional în perioada sărbătorilor de Paști (8 - 15 aprilie 2015). Cantitățile foarte mari de trimiteri internaționale, aglomerarea curselor de transport aerian internațional, precum și numeroase anulări ale curselor cu plecare din Aeroportul Otopeni pot produce întârzieri în timpii de circulație", explică reprezentanții Companiei Naționale Poșta Română.


Orice reclamație legată de calitatea serviciilor poștale prestate de Poșta Română poate fi trimisă pe adresa de mail [email protected]. De asemenea, clienții au la dispoziție numerele de telefon: 021/9393, 021/9393 111.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 03 Aprilie 2015
Stire din Social : Pașapoartele, trimise prin Poștă
Pagina a fost generata in 0.6911 secunde