De ce este important să apelăm la o firmă de servicii funerare NON-STOP?

702
De ce este important să apelăm la o firmă de servicii funerare NON-STOP? - serviciifunerarenonstop-1533299397.jpg

Articole recomandate

Plecarea dintre noi a unei persoane dragi este un eveniment de o durere profunda, care ne poate rani adanc. De cele mai multe ori, suntem tentati sa cerem ajutorul rudelor sau al prietenilor in aceste clipe de tristete netarmurita.



 Cu toate acestea,  desi apropiatii ne pot ajuta cu datinile traditionale ce trebuie respectate, de multe ori va trebui sa dam piept si cu rigorile ce tin de legislatia in vigoare. Mai mult, actele ce trebuie completate si birocratia stufoasa ne pot da serioase batai de cap, fiind unul din lucrurile de care am prefera sa ne lipsim, mai ales in aceste momente funeste. De aceea, cel mai bine este sa facem apel la o firma de servicii funerare NON-STOP, care se va ocupa cu rapiditate si profesionalism de toate aranjamentele necesare unei inmormantari. Iata care sunt avantajele pe care le aduce o casa de pompe funebre:



 - Va fi intotdeauna alaturi de dumneavoastra, fiind la dispozitie permanent, 24/7. In plus, o firma de servicii funerare NON-STOP asigura consultanta gratuita, cu privire la informatiile necesare unei bune organizari a inmormantarii. Astfel, cunoasteti de la inceput toate detaliile necesare, iar in cazul unor schimbari, firma de servicii funerare NON-STOP va actiona eficient si rapid, pentru a indeplini toate cele necesare.



 - Va ajuta la indeplinirea formalitatilor, esentiale in acest caz. Legislatia in vigoare presupune ca, atat constatarea decesului cat si alte procese care tin de acest eveniment funest sa fie facute de catre specialisti in domeniu, cu studii de specialitate. Astfel, firma de servicii funerare va va ajuta sa obtineti cat mai rapid certificatul medical constatator de deces (CMCD), esential pentru obtinerea ajutorului de deces.



 - In urma constatarii decesului, se elibereaza un certificat atestator, de catre un cadru medical specializat. Acesta serveste, impreuna cu cateva acte personale, la obtinerea unui ajutor pentru inmormantare. Tot ce trebuie sa faceti este sa aveti asupra dumneavoastra talonul de pensie al persoanei trecute in nefiinta, precum si actele care dovedesc relatia de rudenie cu persoana in cauza.



 - Daca decesul a survenit in alta tara, sau in alta localitate, firma de servicii funerare va face toate demersurile necesare pentru a asigura repatrierea / expatrierea persoanei decedate.



 - Firma de servicii funerare NON-STOP va asigura una dintre cele mai delicate operatiuni premergatoare inmormantarii: spalarea, imbalsamarea, toaletarea si asezarea persoanei decedate in sicriu. Aceasta etapa, care ii poate pune la grea incercare pe cei care au fost apropiati de cel trecut in nefiinta, va fi asigurata de personalul specializat, pus la dispozitie de catre firma de servicii funerare NON-STOP.



 - Conform traditiei, in urma inmormantarii se tine o pomenire (parastas). Acesta poate fi organizat, la alegere, de catre firma de servicii funerare, care va pune la dispozitie un meniu de pomenire, de dulce sau de post, precum si un restaurant, pentru buna desfasurare a parastasului. Mai mult, casa de pompe funebre va respecta intocmai traditiile, tinand cont ca toate obiectele si accesoriile necesare, precum florile, prosoapele, lumanarile etc. sa va fie puse la dispozitie.



 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2905 secunde