De ce cere scuze RADET constănțenilor

515
2
De ce cere scuze RADET constănțenilor - radet1346793133-1390484780.jpg

Articole de la același autor

Facturile la căldură pentru luna decembrie, când a fost deosebit de cald, i-au speriat pe constănțeni. Pentru a-i liniști, reprezentanții RADET s-au simțit datori să facă o serie de precizări și să le explice că în luna următoare vor plăti mai puțin.


"În aceste zile, RADET Constanța a emis facturile aferente lunii decembrie 2013, iar constănțenii trebuie să știe că valoarea acestora este dată de cantitatea de energie termică înregistrată de aparatul de măsură la care s-a adăugat o estimare a consumului de la data ultimei citiri până la sfârșitul anului, respectiv 31 decembrie 2013. Astfel, factura lunii decembrie 2013 reprezintă un consum corespunzător unui număr mai mare de zile de consum, respectiv între 38 și 40 de zile", se precizează într-un comunicat transmis de RADET  Constanța.


Potrivit reprezentanților Regiei Autonome de Distribuție a Energiei Termice, măsura estimării consumului a fost luată pentru a se putea închide din punct de vedere bugetar anul 2013. "La închiderea lunii ianuarie 2014 se va face regularizarea consumului în sensul că din indexul care se va citi în această lună va fi scăzut indexul estimat anterior. Astfel, vă asigurăm că factura pe luna ianuarie 2014 va fi diminuată și va conține regularizarea consumurilor și plăților pe ultimele două luni. Ne cerem scuze că nu am informat în timp util consumatorii despre cum se va calcula factura aferentă lunii decembrie și vă asigurăm că astfel de inadvertențe vor fi evitate pe viitor", mai spun șefii RADET.




Comentează știrea

Adrian
23 ianuarie 2014
Scuze RADET

De ce trebuie sa se dea alt consum decat cel real?Ceea ce face RADET ca estimari,bugetari e treaba lor nu e treaba Contribuabilului!!Dupa ce ca impun o Prcedura de debransare total ilegala(in conformitate cu Directiva Europeana referitor contracte,etc) vin acum sa ne ia si banii pe ce nu au produs!!In loc sa fie preocupati cu optimizarea,modernizarea si reducerea pretului la Gcal (care este enorm de mare!!) ,deci in sprijinul dar si pentru mentinerea consumatorilor iar ca rezultat mentinerea firmei si slujbelor la RADET,dumnealor vin cu scuze fata de o populatie saraca ,fata de pensionari care nu mai stiu ce sa faca pentru a se mentine pe linia de plutire!Halal si va doresc sa dati faliment!!Deja a crescut cererea pentru trecere pe incalzire gaze(inclusiv blocul in care locuiesc) !!Domnilor schimbati managerii si invatati ca Primaria a supt la voi ,acum o sa suga in alta parte si nu o sa va mai sustina(chiar daca unii au inca interese!)!!Daca va reveniti cand trebuie mai aveti o sansa de existenta!

noni
23 ianuarie 2014
chestie de semantica

Intai regularizeaza facturile si apo ne reguleaza portofelele. Adrian are dreptate, platesc ce e afisat si nu ma intereseaza pe mine cu ce si cat inchid ei anul. De ce nu inchid cu ce era pe gigacalorimetre !? Hoti, jepcari, nenorociti, un monopol ordinar. Cum se face ca nu te lasa sa tedebransezi daca vrej sa tragi gaze, dar daca te debransezi si pui centrala electrica e apartament, nu e problema ? Sa inteleg ca pe gaze au ei boala ? Miroase a faliment ? Pai sa miroasa ca si la noi miroase a saracie.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4905 secunde