De astăzi vine toamna! Cod galben de vânt puternic, la Constanța

277
De astăzi  vine toamna! Cod galben  de vânt puternic,  la Constanța - vremea2-1537806937.jpg

Articole de la același autor

Încă de azi-noapte, norii s-au instalat pe litoral și au adus cu ei temperaturi plăcute. Meteorologii au emis o informare de vreme încă de la sfârșitul săptămânii trecute. Potrivit acestora, până miercuri, 26 septembrie, vor fi perioade de timp în care vântul va avea intensificări în cea mai mare parte a țării, cu rafale în general de 50 – 60 de km pe oră și, temporar, va ploua la început în vest, în centru și nord, apoi local în celelalte regiuni. În zona montană, la altitudini de peste 1.800 de metri, trecător, vor fi precipitații mixte. Răcirea vremii va continua în jumătatea de nord-vest a teritoriului, iar începând de astăzi, se va resimți în toată țara, astfel că valorile termice vor fi cu până la 8 – 10 grade mai coborâte decât cele normale în această perioadă a anului.

Începând de astăzi, de la ora 10, județul Constanța se află sub cod galben de intensificări ale vântului. Pe parcursul întregii zile, în Oltenia, Moldova, Dobrogea, local Muntenia și Transilvania, precum și zona montană, vor fi intensificări temporare ale vântului, cu viteze de 55 – 65 de km pe oră, iar pentru intervale scurte de timp, îndeosebi în sudul Olteniei, vor fi rafale de peste 65 – 70 de km pe oră. La munte, vântul va continua să sufle tare, cu rafale care pe creste vor depăși 100 – 120 de km pe oră.

Astăzi, la Constanța, cerul este parțial înnorat și maxima termică abia dacă va atinge 18 grade Celsius. Peste noapte, va fi frig și termometrele vor indica minimum 9 grade. Mâine, va fi chiar mai rece, cu valori termice cuprinse între 9 și 17 grade, iar de joi începe să se mai încălzească. Vineri, deja temperaturile vor ajunge la cele normale pentru această perioadă a anului, cu 21, 22 de grade pe timpul zilei și 13, 14 grade noaptea. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 22 Septembrie 2018
Stire din Social : Cum va fi vremea în week-end,  la Constanța
Sâmbătă, 01 Septembrie 2018
Stire din Social : Cum va fi vremea  în week-end,  la Constanța
Marţi, 25 Septembrie 2018
Stire din Social : Vreme răcoroasă, astăzi, la Constanța
Pagina a fost generata in 1.2282 secunde