Informare meteorologică

De astăzi, vin ninsorile, viscolul și gerul, la Constanța

897
1
De astăzi, vin ninsorile, viscolul și gerul, la Constanța - deazivinninsori-1390496063.jpg

Articole de la același autor

Vrem, nu vrem, iarna se întoarce în forță și se pregătește să ne lovească cu putere. Ne așteptă câteva zile de vreme urâtă, cu ninsori, viscol și ger. 


Astăzi, la Constanța, cerul este înnorat și vântul suflă moderat, dinspre nord-est. Maxima termică abia dacă va atinge 1 grad Celsius. În jurul orei 18,00, intră în vigoare o avertizare emisă de Administrația Națională de Meteorologie, de ninsori viscolite și răcire accentuată. Din această seară și până duminică, 26 ia-nuarie, la ora 12,00,  vremea se va înrăutăți și vor fi precipitații în toată țara. Va ninge și se va depune strat consistent de zăpadă în Oltenia, Muntenia și cea mai mare parte a Dobrogei, în sudul Moldovei, precum și în zona Munților Banatului, a Carpaților Meri-dionali și de Curbură. 


Cantitățile de precipitații vor depăși pe arii restrânse 20 de litri pe metru pătrat în 24 de ore. Vântul se va intensifica cu precă-dere în sudul și sud-estul țării, unde va avea viteze de peste 60 - 70 de km pe oră, viscolind ninsoarea. Vor fi precipitații mixte și se va depune polei în Banat, sudul Dobrogei, iar la înce-putul intervalului, și în sudul Olteniei. Meteorologii mai spun că vremea se va răci, mai ales în estul și sud-estul țării, unde va deveni geroasă în cursul nopților și al dimineților.


În week-end, la Constanța, se anunță ninsori abundente, atât pe timpul zilei, cât mai ales noaptea. Duminică, temperaturile vor scădea până la -8 grade Celsius și se vor menține la fel de mici și la începutul săptămânii viitoare.


Comentează știrea

st3fun
24 ianuarie 2014
mai cititi si voi

nu mai inghititi ca pelicanul ce se da pe celelalte televiziuni. Deocamdata, in Constanta, pana duminica seara va ploua abundent, si apoi, pana luni seara v-a ninge si temperaturile vor fi de min -8. Www.foreca.com. Un site foarte bun si actualizat la ora.

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 22 Ianuarie 2014
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, la Constanța
Marţi, 21 Ianuarie 2014
Stire din Social : Cum va fi vremea mâine, la Constanța
Pagina a fost generata in 1.2057 secunde