De astăzi, trei străzi din Constanța devin cu sens unic

624
De astăzi, trei străzi din Constanța devin cu sens unic - sensunic-1617691674.jpg

Articole de la același autor



Începând de astăzi, 6 aprilie, străzile Nicolae Iorga, Poporului și Ion Rațiu se transformă în artere rutiere cu sens unic, pe care se va circula astfel: pe strada Nicolae Iorga se va circula dinspre bulevardul Alexandru Lăpușneanu spre bulevardul Mamaia; pe strada Ion Rațiu dinspre bulevardul Mamaia spre bulevardul Tomis; pe strada Poporului dinspre bulevardul Tomis spre strada Mihai Viteazu.


Odată cu aplicarea acestor măsuri se va evita blocarea circulației rutiere în intersecția bulevardului Alexandru Lăpușneanu cu strada Nicolae Iorga, în zona Școlii Gimnaziale Nr. 30 „Gheorghe Țițeica”. 
Traficul rutier va fi fluidizat la intersecția străzilor Poporului și Ion Rațiu cu bulevardul Tomis. De asemenea, se va reduce ambuteiajul format la intersecția străzii Ion Rațiu cu bulevardul Mamaia și strada Mircea cel Bătrân, prin crearea a 2 benzi cu sens unic pe fiecare arteră rutieră.


Prin instituirea regimului de sens unic, oprirea autovehiculelor va fi interzisă pe toate cele 3 străzi, însă Primăria Constanța lucrează la un proiect care presupune crearea de noi spații de parcare pe străzile adiacente situate în zona delimitată de străzile Ion Rațiu, Soveja, Poporului, bulevardul Alexandru Lăpușneanu și bulevardul Mamaia. Conform proiectului, se va putea parca pe ambele laturi ale străzii, fără ca circulația rutieră să fie obstrucționată.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7113 secunde