"Dăruiește bucurie într-o cutie!", la Liceul Teoretic Callatis Mangalia

133

Articole de la același autor

În spiritul Crăciunului, în perioada 11-20 decembrie 2017, la Liceul Teoretic Callatis și Grădinița nr.2 Mangalia s-a desfășurat Campania umanitară Dăruiește bucurie într-o cutie!

Experimentând bucuria de a dărui, spiridușii Moșului au donat o cantitate impresionantă de jucării, jocuri educaționale, rechizite, cărți, dulciuri și fructe. Astfel, Bradul Generozității, construit din cutiile cu daruri "a crescut" în incinta liceului.

Într-un cadru festiv, miercuri 20 decembrie, cutiile cu daruri au fost oferite celor 50 de copii din Centrul de Plasament Delfinul –Agigea. 10 prichindei, reprezentanții copiilor din centru, au primit darurile de la Moș Crăciun și au cântat colinde alături de elevii callatieni.

Campania Dăruiește bucurie într-o cutie, reprezintă parte integrantă din acțiunile SNAC derulate în Liceul Teoretic Callatis și s-a concretizat prin generozitatea elevilor și a părinților precum și cu implicarea activă a cadrelor didactice din școală. Activitatea a fost coordonată de prof. Corina Mihalache, director, prof. Ghiulnar Bechir – dir. adj. și prof. psiholog Carmen Andrei – coordonator SNAC.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9339 secunde