DANCU NU MAI ESTE ȘEFUL IPJ CONSTANȚA!

Marţi, 30 Iunie 2020
1477


Comisarul șef Constantin Dancu nu mai este inspector șef al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Constanța, acesta anunțând că a ieșit la pensie. În locul său, la cârma instituției va rămâne adjunctul său, comisarul șef Mircea Vizitiu. 


Comisarul șef Dancu ar fi putut să iasă la pensie încă de anul trecut, având vârsta legală de pensionare, dar Ministerul Afacerilor Interne i-a aprobat menținerea în funcție, în luna noiembrie 2019. 


Precizăm că vestea ieșirii lui la pensie vine în contextul în care în cursul zilei de miercuri sunt așteptați la Constanța ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, și secretarul de stat Bogdan Despescu.


Potrivit dispoziției IGPR, începând cu data de 30 iunie, comisarului șef Constantin Dancu îi încetează raporturile de serviciu, cu drept la pensie. Acesta are o vechime efectivă de 33 ani, 9 luni și 24 de zile,  vechime în structurile militare și de poliție de 29 ani, 7 luni și 15 zile, iar o vechime în serviciu de 29 ani, 7 luni și 15 zile. Ofițerul și-a desfășurat activitaea în condiții special de muncă timp de 28 de ani, 7 luni și 16 zile. Cu această dată I se echivalează gradul profesional cu gradul militar de colonel (rezervă).


Pagina a fost generata in 0.245 secunde