Dakini Festival deschide poarta marilor evenimente de la malul mării

281
Dakini Festival deschide poarta marilor evenimente de la malul mării - festivaluldakini2-1528637105.jpg

Articole de la același autor

Au mai rămas trei săptămâni până ce plaja de la Tuzla va vibra sub dansul a zeci de mii de oameni, veniți din întreaga lume să trăiască o experiență de neuitat la Dakini Festival 2018.

Dakini este primul festival care va deschide poarta, în această vară, pentru marile evenimente de la malul Mării Negre. În perioada 27 iunie - 1 iulie, aproximativ 120 de artiști internaționali și români vor urca pe scenele Live - Chill Stage, Psytrance Stage și Techno Stage - Telekom Electronic Beats pentru a menține cinci zile și cinci nopți atmosfera de evadare din ritmul vieții cotidiene.

Noaptea, marea în care se oglindește bolta înstelată va cânta și ea în pași de valuri pe muzica artiștilor invitați, iar ziua yoghini, healeri și artiști veniți din toate zările să țină workshop-uri vor transmite o aură de spiritualitate pe care toți participanții la eveniment o vor lua cu ei la plecare și o vor menține până la ediția viitoare.

Organizatorii vor asigura participanților o experiență unică, locația în sine fiind una din puținele plaje "virgine" rămase neatinse. Dakini Festival e un eveniment 100% eco, iar valorile transmise prin acesta sunt în strânsă concordanță cu normele de mediu. De asemenea, participanții sunt încurajați să trăiască în armonie cu ei înșiși, mediul înconjurător, cât și cu restul, cei din jur.

Zona de camping va beneficia de zone umbrite natural și o parte din zona mai "golașă" va fi umbrită artificial. În camping este permis accesul cu rulote. Toți participanții care vor opta pentru odihnă în sânul naturii vor beneficia, pe întreaga durată a evenimentului de dușuri, grupuri sanitare și apă potabilă. Accesul este permis doar în baza brățării de acces eveniment.

Biletele se găsesc pe www.bilete.ro, www.eventim.ro, www.beatbase.com și costă 90 euro pentru toate cele cinci zile de festival. Biletul include, pe lângă accesul la eveniment și zonele conexe, parcarea, campare și apa potabilă gratuită.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5578 secunde