Dacă vă pasă, donați pentru Spitalul de Boli Infecțioase Constanța!

241

Articole de la același autor

Vreți să ajutați Spitalul Clinic de Boli Infecțioase pentru a putea face față epidemiei de coronavirus? Acum aveți ocazia să arătați că vă pasă de semenii voștri făcând donații. Unde? La sediul Primăriei Constanța.

Serviciul Protecție Civilă din cadrul Primăriei Municipiului Constanța a amplasat, chiar în fața instituției, un cort special pentru donațiile strânse de la toți cei care vor să ajute unitatea sanitară.



De asemenea, având în vedere numărul tot mai mare de constănțeni, persoane fizice sau juridice, ONG-uri sau asociații care doresc să ajute spitalul, cu diverse materiale sau produse, vă informăm că toate aceste donații pot fi aduse, de luni până vineri, între orele 8.00 - 16.00, la cortul special amplasat în fața instituției de pe bulevardul Tomis nr. 51. Pe această cale, Primăria Municipiului Constanța mulțumește tuturor celor care s-au implicat și au donat până acum materiale sau produse pentru ajutorarea pacienților și cadrelor medicale din Spitalul Clinic de Boli Infecțioase.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.518 secunde