Mai multe ştiri online:

"Dă viață din viața ta! Donează sânge!", o campanie ce salvează vieți

Ştire online publicată Marţi, 16 Aprilie 2019. Autor: Madlena CĂLUGĂREANU
Primăria Municipiului Constanța, în colaborare cu Arhiepiscopia Tomisului și Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța, a lansat o campanie de conștientizare cu numele „Dă viață din viața ta! Donează sânge!”.

Campania accentuează că nevoia de sânge poate fi rezolvată printr-o simplă donare care ar salva trei vieți. Studiile arată că cei care donează cu regularitate prezintă un risc redus de a dezvolta boli grave. Sângele este împrospătat, iar imunitatea organismului crește.

La fiecare trei secunde, unul dintre noi este în pericol și are nevoie să primească sânge așa că este important să fim conștienți asupra importanței acestui gest pe care fiecare îl putem face măcar o dată pe an. „Să dăruim din sângele nostru semenilor noștri, cum Hristos a dăruit sângele său pentru mântuirea noastră”, este mesajul Înalt Prea Sfinției Sale, Arhiepiscopul Tomisului, Teodosie, acum în preajma sărbătorilor de Paște.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8695 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4050 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2781 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.6106 secunde