€ 4.6639
£ 5.2762
$ 4.1179

Mai multe ştiri online:

CUTREMURE în România, de dimineață. Cel mai puternic seism a avut magnitudine 3.7

Ştire online publicată Joi, 08 Noiembrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Un cutremur cu magnitudine 3.7 s-a produs joi dimineață în zona Vrancea. La mai puțin de două ore după acesta, a avut loc un al doilea seism, cu magnitudine 3.5, anunță INFP, citat de romaniatv.netUn cutremur cu magnitudinea 3.7 pe scara Richter s-a produs, joi dimineață, în județul Vrancea, la o adâncime de 70 de kilometri, anunță Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

La mai puțin de două ore după acesta, a avut loc un al doilea seism, cu magnitudine 3.5, tot în zona Vrancea, la o adâncime de 73 km, anunță INFP.

Un cutremur cu magnitudinea 3 grade pe scara Richter s-a produs, miercuri, în județul Vrancea, la o adâncime de o sută de kilometri, anunță Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP). Seismul a fost înregistrat la ora 14.27, în apropierea orașelor Odobești (35km), Panciu (36km), Onești (39km), Tîrgu Ocna (46km), Focșani (49km).

Marți seară, în același județ s-a înregistrat un cutremur cu magnitudinea de 3 grade.

Cel mai mare cutremur din acest an a avut loc în 28 octombrie, în zona seismică Vrancea, județul Buzău, fiind resimțit și în București.Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.8293 secunde