X
X
Mai multe ştiri online:

Cutremur în România. Ce intensitate a avut seismul

Ştire online publicată Luni, 06 Iulie 2020. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Un cutremur de 3,3 grade pe scara Richter s-a produs luni dimineața, în zona seismică Vrancea, județul Buzău, a anunțat Institutul Național de Cercetare-Dezoltare pentru Fizica Pământului. Cel mai recent seism din această zonă a avut loc în urmă cu patru zile.


Potrivit INCDFP, seismul a avut loc luni dimineața, la ora 3.39, în județul Buzău, și a fost înregistrat la adâncimea de 114 kilometri. Cutremurul s-a produs în apropierea orașelor Brașov, Ploiești, Bacău, Brăila și București.


Joia trecută, un seism de 3,1 grade pe scara Richter a avut loc tot în zona seismică Vrancea, județul Buzău, la adâncimea de 131 kilometri, potrivit INFP.


Acesta s-a produs în apropierea orașelor Brașov, Ploiești, Bacău și Brăila. Seismul a avut loc la ora 4:11 în zona seismică Vrancea, județul Buzău.


În urmă cu două săptămâni, un val de cutremure a fost înregistrat într-un interval de aproape 12 de ore, în România. Nu mai puțin de cinci seisme de intensitate redusă s-au produs pe 25 iunie, de la ora 17 și până vineri dimineață, la ora 5, informează Institutul Național pentru Fizica Pământului (INCDFP).


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.5205 secunde