€ 4.7607
£ 5.5053
$ 4.2327

Mai multe ştiri online:

Curse aeriene spre Delta Dunării?

Ştire online publicată Vineri, 14 Septembrie 2018. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Săptămâna aceasta, reprezentanții Asociației de Management al Destinației Turistice Delta Dunării s-au întâlnit cu reprezentanții companiei Turkish Airlines și cei ai autorităților locale și județene din județul Tulcea, cu scopul de a promova pe piața turistică această destinație.

Cu această ocazie, Compania Turkish Airlines și-a exprimat interesul pentru a-și extinde activitatea, în viitorul apropiat, pentru piața din județul Tulcea și pentru a promova destinația turistică Delta Dunării, în întreaga lume. De asemenea, s-a discutat oportunitatea pe care o reprezintă redeschiderea, de anul viitor, a Aeroportului Internațional „Delta Dunării” - Tulcea, care ar putea oferi posibilitatea unor curse regulate și a unor curse charter.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
luni, 15 aprilie Foto : ANUNȚ DE LA ANM. Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni 2810 vizite, 0 comentarii ANUNȚ DE LA ANM. Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni
Economie
sambata, 13 aprilie Foto : Care este viitorul profesiei de navigator? 1373 vizite, 0 comentarii Care este viitorul profesiei de navigator?
Cultură-Educație
sambata, 13 aprilie Foto : Semnal de alarmă. „Învățământul profesional este înțeles greșit de părinți!“ 1040 vizite, 0 comentarii Semnal de alarmă. „Învățământul profesional este înțeles greșit de părinți!“
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.8023 secunde