Curs de antreprenoriat, la Universitatea "Ovidius"

300
Curs de antreprenoriat, la Universitatea

Articole de la același autor

Constănțenii care doresc să-și transforme ideile într-o afacere sunt așteptați joi, 31 mai, la Universitatea "Ovidius", să participe la seminarul gratuit "Antreprenoriat 4.0. Strategie, sisteme, oameni, finanțare". Evenimentul se va desfășura începând cu ora 17.00, în sala P47 din corpul A, din campusul nou. Seminarul este integrat în proiectul, "From idea to entrepreneurship" și se va derula sub forma unei interacțiuni practice și pozitive ce dorește să creeze o imagine de ansamblu, reală a antreprenoriatului.


Proiectul, cofinanțat din Instrumente Structurale prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, reprezintă o inițiativă comună a Universității "Ovidius", în calitate de beneficiar împreună cu Gea Strategy & Consulting, Project Management Solution, în calitate de parteneri.


"Antreprenoriat 4.0. Strategie, sisteme, oameni, finanțare" reprezintă mult mai mult decât un curs teoretic deoarece se axează pe interactivitate, studii de caz și oferă un sprijin real pentru cei care doresc să-și înființeze o afacere sau să-și dezvolte afacerea proprie.


Oricine poate participa gratuit la seminarul "Antreprenoriat 4.0. Strategie, sisteme, oameni, finanțare", având posibilitatea de a se înscrie și în baza completării formularului de înregistrare disponibil electronic.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 2.276 secunde