Curăţenie generală, la Constanţa. Ce cartiere sunt vizate, săptămâna aceasta

Marţi, 24 Noiembrie 2020
335
Acţiunea de curăţenie generală în Constanţa s-a mutat, astăzi, în zonele Tomis II, Faleză Nord, Delfinariu şi Stadion. Acesta vor interveni pe fiecare stradă din perimetrele respective.


Până în prezent, echipele Direcției Gestionare Servicii Publice și ale Direcției Generale Poliția Locală din cadrul Primăriei Constanța, ale operatorului de salubrizare, ale firmelor care au contract de întreținere a spațiilor verzi, precum și persoanele care beneficiază de venitul minim garantat au acționat în cartierele Tomis III, Tomis Nord, Badea Cârțan, Anadalchioi.
După trei zile de efort susținut, rezultatele sunt semnificative: 104 tone de deșeuri colectate, peste 1 tonă de detergent biodegradabil concentrat folosit, 210 metri cubi de apă folosiți pentru spălarea străzilor și a trotuarelor, 56 de terenuri private verificate, 187 de agenți economici verificați şi 14 șantiere verificate.


În total, au fost aplicate 29 de sancțiuni în valoare de 9300 lei şi au fost emise 60 de somații pentru autovehiculele abandonate sau fără stăpân.Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.3406 secunde